lauantai 25. elokuuta 2012

Edelleen ruosteisissa tunnelmissa viikko 23 (28.5 - 3.6.)

Tältä viikolta olisi jalkapallokuvia ja lapsikuvia. Mutta jalkapallokuvat ovat töistä eikä niitä saa julkaista. Ja lapsikuvia en periaatteesta julkaise ilman vanhempien lupaa. Ainakaan sellaisia joista lapset ovat tunnistevissa. En jaksa kaivella olisiko siellä joukossa joku josta olisi viikon kuvaksi ja jossa lapset eivät silti olisi tunnistettavissa...

Ensin koirakuvaa kuitenkin. Aika tutulla kaavalla mennään: kevät illan valosta nauttien lenkillä. Sain lopulta koirille kauan haaveilemani numeropannat turvaksi. Ja pitihän niistä napata kuvaa. Löydettiin vielä joku vanha tynnyri ja siihen mahtuikin näppärästi pari kappaletta pieniä tytysiä istumaan. Yukia ei poseeraaminen yllättäen huvittanut joten se säästyi (osalta kuvista, joutui kyllä poseeraamaan jokusessa sillä samaisessa postituksessa numeropantojen kanssa tuli sen synttärilahjapanta). Rähjäistä metallia ja puolirähjäisiä tyttöjä:


Viikon kuvaksi nappaan tämän rautatien. Illan valo ja kevään vihreys saivat pysähtymään myöhään myöhään illalla ja nappaamaan tämän kuvan. No nukkuminen nyt on keväällä yliarvostettua puuhaa muutenkin. Tolppien sinisyys tuo minusta kivaa kontrastia kuvaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti