tiistai 14. helmikuuta 2012

Kaupunkimaisemaa ja suloisia saasteita eli viikko 6 (6.-12.2.2012)

Jo hellittää. Pakkaset. Tämä on paras aika vuodesta ilman epäilyksen häivää. Valoa riittää, ei enää ole kylmä ja jäälle pääsee nautiskelemaan siitä ihanasta avaruudesta jossa maa ja meri sulautuvat toisiinsa horisontissa.

Tällä viikolla tuli käytyä kaupungissa kuvailemassa. Halla kävi fysioterapiassa ja saimme lisää ohjeita. Se sai tällä kertaa myös akupunktiota ja luulen sen auttaneen. Lisäksi fysioterapeutti sanoi murun edistyneen viime kerrasta. Hyvä näin. Mulla on krooninen huono omatunto siitä ettei sen kanssa tehdä tarpeeksi. Fysioterapiasta kuljimme kaupunkiin kuvailemaan ja testasimme miten sujuu kahvilassa käynti koiran kera. Kivastihan se meni. Hienoa että lainsäädäntö muuttuu pikkuhiljaa sallivammaksi.

Kuvailin Tuomiokirkkoa hiukan toisellaisella tavalla. Ja tietysti yhtä Oulun kuvatuimmista kylteistä. On se kaunis silti. Vanhat aitat ovat niitä harvoja puisia rakennuksia mitä meiltä vielä löytyy. Se sininen punaisten keskellä on mun suosikki. Lähempää sinisen pintaa. Jotenkin nämä saasteetkin viehättivät.


Koiria on päästy kuvaamaan. Pitkästä aikaa tarjettiin ilman vaatteita. Yuki innostui purkamaan energiaa oikein kunnolla. Ilme on olennainen osa revittelyä.  Kevyt puuterilumi on hetkessä turkissa kiinni. Tarttunutta lunta ravistellaan sitten irti turkista. Hallakin ravisteli toki. Siniset kaverukset kulkivat yhtä tassua. Halla muru riekkui pallon kanssa. Vei palloa ja pallo vei Hallaa.  Pallon ravistelu voi olla vaarallista. Murun kaunis väri oli pakko ikuistaa. Kaikista tyytyväisin olin kuitenkin tähän. Tausta on harmaa, mutta siellä näkee kuinka se horisontti sulautuu yhdeksi. Ja Murun pallon heittokin on nyt tallennettu kuvaksi. Ulkona tämä on hienoa. Sisällä hiukan pelottavaa.


Sellainen viikko tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti